Авариите на пътя са неприятност, която може да изправи косите

...
 Авариите на пътя са неприятност, която може да изправи косите
Коментари Харесай

Авария застигна на шофьорка на пътя, но се намесиха добри хора

 Авариите на пътя са тягост, която може да изправи косите на всеки лидер. Особено в случай че повода е проблем, който не може да се в профил елементарно. Тогава постоянно е нужна помощ, само че от кое място да пристигна тя? Подобна история споделя шофьорка, която била застигната от техтически проблем, само че срещнала и доброта от непознати.

Колата на дамата аварирала на пътя Червена вода - Русе. Едно от колелата на автомобила " блокирал ", споделя Нели Х. Така спирачките на машината не можели да се употребяват.

Жената прекратила придвижване, а до нея спрели семейство с малко дете. Те не се покалебали да оказват помощ. Бащата на малчугана застанал зад кормилото на развалилата се машина и я закарал до сервиз, намиращ се на няколко километра.

" Все още има хора с огромни сърца!Много Ви благодаря положителни хора! Бъдете живи и здрави и доста щастливи! ", написа Нели Х.

Вижте цялата ѝ обява:

" Все още има хора с огромни сърца! Искам да изкажа голямата си благодсрност към семейство с малко дете, със ярко сиво " Пежо " 307 - комби с номер Р 1765 Вербовъчна разработка (дано не греша номера), което през днешния ден ми оказа помощ доста по пътя Червена вода - Русе и изрично ми отхвърлиха да им платя.

Блокира ми едното колело на колата незабавно стопираха и ми оказаха помощ. Жената седна да кара тяхната кола, а брачният партньор ѝ кара моята до майстора ми към 10 км., защото трябваше да не се употребяват спирачките.

Много Ви благодаря положителни хора! Бъдете живи и здрави и доста щастливи! "

Случката е разказана в една от русенските групи във Фейсбук, а жители са безапелационни: Ако до всяко положително създание застане по още едно - светът ще стане доста по-добър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР